Değerli Öğrenciler,

Uygulamalı Bilimler Fakültesi sizlere saygın meslek ve uzmanlık kazandıracak bölümleri içermektedir. Okulumuz lisans eğitimi veren 4 yıllık bir yüksek öğretim kurumu olduğu için benzeri alanlarda eğitim-öğretim yapan diğer 4 yıllık yüksek öğretim kurumları ile eşdeğerliğe sahiptir.

UBYO 2009-2010 Akademik Yılında ilk kez öğrenci kabul etmiş ve çok yüksek bir tercih oranına sahip olmuştur. Okulumuzun kuruluşundan itibaren tüm bölümlerinde yerleşme/kontenjan oranı % 100 olmuştur.

UBYO eğitim ve öğretim dili Türkçedir. İngilizce hazırlık sınıfı zorunlu değildir. Ancak lisans eğitimi sırasında çok yoğun mesleki İngilizce dersleri yapılacaktır. Tüm eğitim esnasında her yarıyılda 6 saat üzerinden, 112 haftada 672 saat İngilizce eğitim verilmektedir.

Not: Geniş bilgi için web sayfamızdaki Sermaye Piyasası Denetim ve Derecelendirme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Gayrımenkul ve Varlık Değerleme ve Bankacılık ve Sigortacılık Bölümlerimizi tıklayabilirsiniz.