• 4. STK GÜNLERİ - 20 NİSAN 2012
  • Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği iş birliği ile kurulan Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi tarafından, Sivil Toplum Kuruluşları Günleri’nin bu yıl 4.sü 20 Nisan 2012 tarihinde “Sivil Toplum: Dünü Bugünü ve Yarını” teması ile Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesinde, TACSO (Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek Projesi) işbirliği ile düzenlenecektir.Bu yılki Sivil Toplum Günleri kapsamında da bu bir araya gelişe katkı sağlamak amacıyla “Sivil Toplum: Dünü Bugünü ve Yarını”teması ile düzenleniyor ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek tartışması, görüşmesi, tanışması ve geleceğe dair öngörüler yapması bekleniyor.
  • Ayrıntılı bilgi ve başvuru yapmak için: Kadir Has Üniversitesi 4. STK Günleri 20 Nisan 2012
  • Diğer STK Günleri: 3. STK Günleri - 9 Mart 20112. STK Günleri 03-04 Mart 2010

• İYİLİĞE KOŞU - 06 MAYIS 2012

• ARŞİV

• Çevresel Sürdürülebilirlik Seminerleri 17 Şubat – 07 Nisan 2011, İstanbul
  • İŞLETME (ENTERPRISE) 2020 GENÇ GAZETECİLER YARIŞMASI
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk Akademisi Dersleri Başladı!
  • Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Raporlaması Sertifika Programı17-18 ARALIK 2010
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk Sertifika Programı 25 Ocak - 10 Mart 2011
  • 9 Aralık 2010 Mikrofinans Konferansı, Kadir Has Üniversitesi-İstanbul